SeniorProfs

Nog helemaal geen zin om stil te zitten? Help junior ondernemers met jouw expertise

Sluit je aan bij het platform van ervaren professionals

Het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan. Thuis op de bank zitten is helemaal niks voor jou. Waarom zou je ook? Al die kennis en expertise die je over de jaren hebt opgebouwd laat je toch niet verloren gaan?

Bij SeniorProfs blijf je in contact met gelijkgestemden. Vorm samen met doorgewinterde ondernemers een expertisegroep waar junior ondernemers gebruik van kunnen maken. Jouw ervaring en kunde helpt op die manier een nieuwe generatie ondernemers vooruit.

 

Word lid voor 100 euro per jaar

Maak kennis met de denktank

Sinds Valentijnsdag 2020 hebben deze kanjers met me meegedacht. Wat is het fijn om hun vertrouwen te hebben en samen te werken

Deel jouw ondernemers ervaring

Voor doorgewinterde
professionals die:

  • Na beëindiging van hun professionele carrière met plezier aan nieuw perspectief en zingeving willen werken. Een generatie die nog nooit in de geschiedenis zo fit, zo vitaal is geweest.
  • SeniorProfs is een uitnodiging om te ontmoeten, om actief te blijven en kennis te delen. Ook om te leren, in een vertrouwde omgeving. Om te genieten van bijzondere presentaties.
  • Het is de overtuiging van SeniorProfs dat deze levensfase een uitnodiging is voor nieuwe persoonlijke ontwikkeling, onder het motto niks-moet-en-niksen-mag!

Laat een bericht achter

Lid worden?

Harstikke leuk, je bent van harte welkom. Wil je eerst meer informatie? Bel me dan even.

Kitty Catharina, tel.  0652651633