Hi, ik ben Anneke, eigenaar Becker & Egbers, reizen op maat

Al meer dan 40 jaar ben ik werkzaam in de reiswereld, heb vele facetten ervan beleefd en diverse functies van laag tot hoog bekleed in verschillende reisorganisaties. Sinds 2003 ben ik zelfstandig ondernemer en eigenaar van Becker & Egbers, Reizen op Maat. Vanaf dat moment heb ik ontdekt dat hier mijn grote passie ligt: het samenstellen van reizen voor voornamelijk groepen, groot of klein, maar ook voor individuele reizigers die ‘ontzorgd’ willen worden.

Allerlei verschillende thema’s zijn in de loop der jaren tijdens deze reizen de revue gepasseerd: van architectuur, kunst, groot genieten, teambuilding tot het vieren van jubilea en natuurlijk ook golf. Sinds 20 jaar ben ik een gepassioneerd golfer en het is fantastisch deze hobby met mijn werk te kunnen combineren door reizen te organiseren (en te mogen spelen!) op de mooiste golfbanen van de wereld. 

Samen met Kitty Catharina stel ik mooie gevarieerde en verrijkende reizen samen die gepubliceerd worden op de website van Seniorprofs. En natuurlijk verheug ik me erop ook jou te ontmoeten tijdens die reizen.