Hi, ik ben Kitty Catharina, eigenaar LACH-zaken, bedenker en regeltante SeniorProfs

Mensen met elkaar in contact brengen die iets voor elkaar kunnen betekenen, dát is waar ik goed in ben en waar ik echt blij van word!

Bij SeniorProfs, een informeel en krachtig netwerk met perspectief na werk, kan het weer, als verbinder en regeltante!

Hi, ik ben Anneke, eigenaar van Beckers & Egbers.

Ik ontwerp, speciaal voor SeniorProfs, fantastische reizen, op maat gemaakt. Het programma is bijzonder en verrijkend, waarbij we zo mogelijk ook thema’s als ondernemingszin, innovatie en duurzaamheid meenemen.

Hi, wij zijn Ellen en Jitske, film- en podcastmakers bij Triggerfilm

Wij brengen bij voorkeur organisaties en ondernemers in beeld die de maatschappij willen veranderen of verbeteren. Wij beloven resultaat.

Want wie voor podcast en/of film kiest, wil in feite impact. Ons motto: een film en/of een podcast is goed, resultaat is beter.

Op die manier leveren wij graag een bijdrage aan SeniorProfs.

Hi, ik ben Martin, eigenaar Verbinden in Beeld

The Power Message Tool is een handige tool om zelf je eigen verhaal-(profiel) lijnen te maken, die je vervolgens via een QR code naar je klanten stuurt.     

Ik leer jullie graag de fijne kneepjes van deze Power Message Tool als een van de inspirerende en doeltreffende workshops die SeniorProfs aanbiedt.

Daarnaast maakt Verbindeninbeeld korte filmpjes, veelal op het gebied van innovatie en technologietransfer.

Hi, ik ben Timo, eigenaar van Webbureau Splijtstof

Strakke websites gevuld met vlotte teksten. Laat me jouw bedrijfsverhaal vertellen en laten we dit doen met een mooie website. Neem een kijkje op mijn eigen website en neem contact met me op.

Ik heb voor Seniorprofs een redesign gedaan van de hoofdpagina’s.

Hi, ik ben Lowie

‘Hard work pays off’. Een quote die je vast wel eens hebt gehoord. Ik heb geleerd dat ‘Consistent work pays off’ beter bij mij past. 

Door consistent te trainen en kleine veranderingen te maken heb ik geleerd dat ik een leven kan leiden waar ik gelukkig van wordt. Hoe ik dit bereikt heb deel ik graag met de deelnemers van SeniorProfs.

Met mijn bedrijf Loewie PT help ik mensen met personal training en voedingsadvies.