Aandacht, simpel en doeltreffend zijn mijn kernwoorden want waarom ingewikkeld en omslachtig doen als…?

Deze manier van werken, mijn manier, heeft me een rijk netwerk opgeleverd, mooie opdrachten en fijne samenwerkingen! En daar ga ik gewoon mee door, want hoe fijn is het om ondernemers die iets voor elkaar kunnen betekenen, effectief met elkaar in contact te brengen!

Fantastisch ook dat ik 2 Achterhoekse ondernemers in duurzaamheid, Bart Looman, directeur van Winterwarm Heating Solutions BV, een senior en Nando Klein Gunnewiek, directeur van Supro Cooling Benelux BV., een junior, met elkaar in contact heb gebracht. Ook hier is  samenwerking mogelijk….:))

Daarbij zijn zij sponsoren van het eerste uur geworden, heel fijn; dit vertrouwen geeft natuurlijk een flinke boost aan SeniorProfs. 

SeniorProfs is een project van LACH-zaken, die naast de diverse ontmoetingen andere mooie projecten in de agenda heeft staan zoals de Vertel’s tafels en het Achterhoeks Ondernemers Festival ‘23, een dag met een LACH en het Zwarte Cross gevoel voor Achterhoekse ondernemers. En natuurlijk is SeniorProfs daarbij. 

In deze onrustige crises tijd is het tijd voor iets ’sprankelends’, waarbij aandacht, simpel en doeltreffend the keywords zijn!

Ook jouw ervaring delen?

Neem deel aan een van onze activiteiten. Kom met elkaar in contact, netwerk, maak gebruik van elkaars expertise en help elkaar vooruit.

Doe mee bij Senior Profs

Op verschillende locaties in Gelderland organiseren we bijeenkomsten en andere activiteiten. De opzet verschilt per editie. Kijk eens of er een evenement bij jou in de buurt is en koop je ticket.