Blijf leven vanuit Liefde

“Blijf leven vanuit Liefde”

was een gedachte die een tijdje geleden bij me op-plopte; ook ik voelde me bedrukt, wanhopig, een beetje verlamd en vooral verdrietig over de harde verharding die in zeer korte tijd ontstaan was door Corona, de verschillende crises, de oorlog en het verlies van 3 van mensen die me dierbaar waren. 

‘Leven vanuit Liefde’, zo vanzelfsprekend eigenlijk, zowel privé als zakelijk. Het geeft me rust, vertrouwen en de kans om mezelf te zijn/blijven. Niet langer bang zijn om fouten te maken of bang zijn om niet gezien te worden maar DOEN wat mijn intuïtie zegt want dat klopt, heel simpel! En wat anderen ervan vinden? Soit!!

LACH-zaken, jaren geleden door mij opgericht, komt nu prominent naar voren want dat ben ik! Ik ga weer leven/werken vanuit Liefde-Aandacht-Hulp en Compassie, met  Lef-Ambitie-Contact en Helder! 

Die woorden in elkaar schuiven geeft de LACH en daar blijf ik in 2023 (en daarna) trouw aan; vanuit LACH-zaken werk ik verder aan SeniorProfs, de Ondernemers Festivals, de Vertel’s tafels, de inspirerende ondernemers Reizen en meer…..lijkt veel, valt reuze mee…want samenwerken helpt daarbij enorm!

Dus dank ik iedereen voor de plezierige samendenk-en werkmomenten in ’22 en wens ik fijne aandachtige feestdagen met een warme lach en een grote knipoog.

We gaan gewoon door dus tot kieken in 2023!

Ook jouw ervaring delen?

Neem deel aan een van onze activiteiten. Kom met elkaar in contact, netwerk, maak gebruik van elkaars expertise en help elkaar vooruit.

Doe mee bij Senior Profs

Op verschillende locaties in Gelderland organiseren we bijeenkomsten en andere activiteiten. De opzet verschilt per editie. Kijk eens of er een evenement bij jou in de buurt is en koop je ticket.