Het is weer gelukt! 

Wat is het toch iedere keer fijn om dit te delen met de buitenwereld, met trots. 

Jonge ambitieuze ondernemers helpen om hun dromen en ambities waar te maken; hun te helpen om hun prachtige producten op de markt te brengen; hun te helpen met de noodzakelijke (vaak lastige) ondernemersvaardigheden, hoe mooi is dat. 

En tja, de hobbels horen daar ook bij, zoals in Remco’s geval. Hij laat zich niet kisten, hij is niet bang om even anders te ondernemen met nog steeds hetzelfde doel voor ogen!

Remco Hoftijzer, oprichter van Tholin Robots, de start-up in robotica, die bij SeniorProfs trots een presentatie gaf over zijn innovatie, gaat naast de verdere ontwikkeling van zijn product, parttime aan de slag bij een mooi bedrijf in de Achterhoek “er moet immers ook brood op de plank komen”! #mechatronica #deeltijdbaan #achterhoek

Daarnaast lanceren hij en zijn mensen een nieuwe tak: “Scaled Automation by Tholin Robots”. 

Remco: “Automatiseren kent vaak een voorwaarde: opschalen! Daar brengen wij verandering in door kleine productiemachines te ontwerpen en te bouwen”. 

Hoe gedreven in je ambitie kun je zijn! Chapeau, Remco!

Ook jouw ervaring delen?

Neem deel aan een van onze activiteiten. Kom met elkaar in contact, netwerk, maak gebruik van elkaars expertise en help elkaar vooruit.

Doe mee bij Senior Profs

Op verschillende locaties in Gelderland organiseren we bijeenkomsten en andere activiteiten. De opzet verschilt per editie. Kijk eens of er een evenement bij jou in de buurt is en koop je ticket.