Samenwerken met ook verder weg…

Tsssj, wat een troosteloos weer! En dit duurt al weken/maanden zelfs, met af en toe een schraal zonnetje. Zodra die z’n gezicht laat zien zie ik buiten allemaal blije gezichten, logisch! En dan skype ik met Antoinette, onze Bali-begeleidster en inmiddels ook een SeniorProfs. Altijd als ik haar blije gezicht zie met op de achtergrond die palmbomen voel ik lichte heimwee naar Bali. Antoinette is daar een groot deel van het jaar te vinden; ze begeleidt vrijwilligers van de Learning Center voor de stichting WINS. De stichting WINS (Weeskinderen Indonesië Naar School) heeft een child sponsoring program ontwikkeld waardoor kansarme kinderen hun kansen op een betere toekomst vergroten (www.winsfoundation.com).

Antoinette

Ik ontmoette Antoinette toen ik 8 jaar geleden als vrijwilliger voor WINS werkte. Wat een verrijkende, indrukwekkende en onvergetelijke ervaring was dat. Wat heb ik genoten van de kinderen, de plek, de cultuur, het eten, eigenlijk alles… Ook daar ligt mijn hart en als het even kan reis ik daarnaartoe, gewoon omdat ik er wil zijn.

Ook jouw ervaring delen?

Neem deel aan een van onze activiteiten. Kom met elkaar in contact, netwerk, maak gebruik van elkaars expertise en help elkaar vooruit.

Doe mee bij Senior Profs

Op verschillende locaties in Gelderland organiseren we bijeenkomsten en andere activiteiten. De opzet verschilt per editie. Kijk eens of er een evenement bij jou in de buurt is en koop je ticket.