Ouder worden, actief zijn, actief blijven…

Ik ben…ik ben 67….ik ben een senior-professional… En nu!? Vrijdag 13 juli 2018 was het zover, mijn 66e verjaardag….een feestdag! Ik heb het uitbundig gevierd, tot 2 x toe zelfs, met veel van mijn lieven. Ik hoorde bij de niks-moet-niksen-mag-groep! Het gevoel van vrijheid en ruimte was ongekend: rustig opstaan, geen agenda, een beetje lummelen, volop genieten van de zon die er dagelijks was, mijn reis voorbereiden en meer van dat moois; het was heerlijk!

En het feest ging maar door…., want in oktober begon ik aan de reis naar Bangkok en Bali. Ook dit was een onvergetelijke ervaring met, allereerst de kennismaking met mijn allerliefste kleindochter (toen net 3 dagen oud), bijzondere ontmoetingen met mooie mensen, indrukwekkende verhalen, inspirerende plekken, prachtige natuur, een fijne cultuur en heerlijk eten.

Naast al die belevenissen bleef echter ook mijn ondernemersbloed stromen. Ik wil actief blijven en mijn kennis, ervaring en netwerk delen. Hierover bleef ik nadenken. Ik heb het op papier gezet, erover gepraat met andere pensionado’s, naast me neergelegd en vervolgens weer opgepakt…totdat ik uiteindelijk bij SeniorProfs, een netwerk voor seniorprofessionals, uitkwam. YES, dit past bij me, dit ga ik doen, want dit willen we: actief blijven, delen, verrijken, ontdekken, genieten, sparren, ontmoeten, beleven….!

En bij dit alles blijft L.A.C.H. de hoofdrol spelen!

Mijn ondernemersbloed stroomt weer volop, het geeft energie, het zit in mijn genen, het zijn mijn vitaminen voor een goede en gezonde balans. Stoppen met ondernemen, ontmoeten, enthousiasmeren, delen, inspireren en organiseren is niet voor mij, maar ook niet voor veel pensionado’s met mij, weggelegd. Achter de geraniums zitten kan altijd nog; ik heb ze trouwens niet eens…………

Buiten regent het, op tafel ligt mijn Seniorprofs ToDo-blok, volgeschreven met dingen-die-gedaan-willen-worden. Ik heb er heel veel zin in, het voelt nu al als een feestje!!

p.s. het schrijven van de eerste blog is klaar, wegvinken dus maar!

Ook jouw ervaring delen?

Neem deel aan een van onze activiteiten. Kom met elkaar in contact, netwerk, maak gebruik van elkaars expertise en help elkaar vooruit.

Doe mee bij Senior Profs

Op verschillende locaties in Gelderland organiseren we bijeenkomsten en andere activiteiten. De opzet verschilt per editie. Kijk eens of er een evenement bij jou in de buurt is en koop je ticket.