Delen…

De vorige (financiële) crisis heeft een groot aantal succesvolle bedrijven opgeleverd. Dus waarom zou deze crisis dat niet doen? Fabrikanten van plexiglas gaan uit hun dak, online bestellingen groeien verder dan op Black Friday, toen Coolblue 3200 opdrachten per minuut ontving. Niet voor niets is het Chinese woord voor crisis gelijk aan dat van kans.

Wie hoopt er niet op dat wij als mensheid iets gaan leren van deze crisis? Dat we een nieuw normaal gaan ontdekken dat verdergaat dan de gretigheid van ons als individu? Dat het nieuwe normaal dicht bij het woordje van delen komt. Van delen word je rijker, slimmer en vooral meer dankbaar.

Delen is nou precies waar SeniorProfs voor staat. De opgedane ervaring van seniorprofessionals willen we graag delen met (door)startende ondernemers. Let wel, het verdienmodel daarvan hebben we niet als uitgangspunt. Er is een lidmaatschap, slecht €200 per jaar, maar de opbrengst voor beide partijen mag honderdvoudig zijn, hopen we. Die opbrengst is niet voor ons, maar voor de ontvangende partij. We geven, in de meest oprechte betekenis van het woord, het is evenveel gunnen als geven.

De sleutel van ons succes. komt te liggen in de persoonlijke ontmoeting, in het samen ervaren hoe en van wie we kunnen leren, waar een mooie klik is en soms waar deze niet is. We organiseren daarvoor bijeenkomsten, we nodigen je uit op bijzondere reizen, eigenlijk vooral om elkaars passie te ontdekken. Heb jij kennis die je wilt delen? Vertel het ons! Heb je nu al scherp aan wat voor kennis het je ontbreekt? Vertel het ons! Tot snel.

Geert van den Broeck, SeniorProfs positionering en communicatie

Ook jouw ervaring delen?

Neem deel aan een van onze activiteiten. Kom met elkaar in contact, netwerk, maak gebruik van elkaars expertise en help elkaar vooruit.

Doe mee bij Senior Profs

Op verschillende locaties in Gelderland organiseren we bijeenkomsten en andere activiteiten. De opzet verschilt per editie. Kijk eens of er een evenement bij jou in de buurt is en koop je ticket.