SeniorProfs is klaar voor je…

Het begint altijd met het stellen van een vraag. ‘Vind je onze relatie nog de moeite waard, schat?’, als het om onze privé wereld gaat.

Zakelijk is een goede vraag ‘Waar kan SeniorProfs mijn bedrijf mee helpen?’ Ja, maar dan blijft de vraag toch wel ongebruikelijk algemeen. Een ondernemer wéét immers waar hij hulp kan gebruiken.

Je hebt bijvoorbeeld iemand nodig die een commissaris-achtige kijk op je onderneming zou kunnen geven. Zonder kosten (want je bent voor laag jaarbedrag lid van ons initiatief), maar wel met de nodige expertise en vooral warmte.

Je wilt je verkoopplan, of je marketing ideëen wel eens goed spiegelen met een deskundige ondernemer uit jouw branche. Zonder kosten, maar wel met de nodige expertise en vooral warmte. Jullie gaan samen afspreken hoe die samenwerking eruitziet. Eenmaal een goed gesprek? Daar zijn geen kosten aan verbonden natuurlijk. Of een afspraak voor meerdere malen per jaar? Dan spreken jullie daar samen een tarief voor af, daar hoeft SeniorProfs niet eens tussen te zitten!

Leuker nog; je bedrijf gaat als een trein, maar omdat te financieren kom je cash tekort. De bank zegt even niet thuis te zijn. Je wilt een financiële injectie voor je goede plan. Kunnen we voor je doen, zonder kosten, maar wel met de nodige expertise en vooral warmte.

SeniorProfs is een netwerk met expertise en vooral warmte. Klaar om jou persoonlijk te ontmoeten om te luisteren. Jij bedenkt de vraag en samen komen we met een antwoord, een plan. En als het nodig is, met geld.

Welke vraag heb jij voor ons?

Geert van den Broeck, SeniorProfs positionering en communicatie

Ook jouw ervaring delen?

Neem deel aan een van onze activiteiten. Kom met elkaar in contact, netwerk, maak gebruik van elkaars expertise en help elkaar vooruit.

Doe mee bij Senior Profs

Op verschillende locaties in Gelderland organiseren we bijeenkomsten en andere activiteiten. De opzet verschilt per editie. Kijk eens of er een evenement bij jou in de buurt is en koop je ticket.